Chiftelute picante din dovlecei

Printeaza

Chiftelute picante din dovlecei

Ingrediente:Chiftelute picante din dovlecei

  • 2 dovle­cei
  • 1 cub concentrat de pasăre
  • 1 linguriţă condimente
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 2 ouă
  • piper
  • 1-1,5 cană făină
  • 1/2 linguriţă praf de copt

 

Mod de preparare:

Cureţi do­vleceii de coajă şi îi treci pe răzătoarea cu ochiuri mari. La fel procedezi cu cea­pa.

Adaugi cubul de con­centrat, condimentele, piperul, pătrunjelul şi măjarul to­cate mărunt, usturoiul pi­sat, ouăle, făina şi praful de copt stins cu puţin oţet.

Amesteci bine şi pră­jeşti chifteluţele în ulei în­cins. După ce s-au prăjit, le scoţi pe hârtie absorbantă şi apoi le aduci la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.