Chiftelute din rasol de peste

Printeaza

Chiftelute din rasol de peste din: rasol de peste, zarzavat, ou, patrunjel, ulei, pesmet, franzela.

Ingrediente:Chiftelute din rasol de peste

  • 100 g rasol de peşte de apă dulce (stiuca, crap)
  • 150 g zarzavat fiert
  • 1/2 ou
  • pătrunjel verde
  • 15 g ulei
  • 1 lingu­riţă pesmet
  • 1/2 felie franzelă

 

Mod de preparare:

Carnea şi zarzavatul fiert se dau prin maşina de tocat, apoi se amestecă cu oul crud, franzela în­muiată şi stoarsă şi pătrunjelul verde.

Se formează chiftele mici, care se dau prin pesmet şi se pră­jesc in uleiul fierbinte.

Se servesc cu salată orientală.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.