Chifteluţe din peşte cu branză de vaci si miere
PrinteazaChifteluţe din peste cu brânză de vaci si mie: peste, branza de vaci, mere, lapte, paine, unt, ou, sare.
- 300 g peşte oceanic
- 50 g brânză de vaci
- 50 g mere
- 50 ml lapte
- 50 g pâine albă
- 50 g unt moale
- 1 ou
- sare
Mod de preparare:
Amesteci carnea de peşte cu pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, cu merele curăţate şi date prin râzătoare şi cu brânza de vaci.
Dai totul de 2 ori prin maşina de tocat. Amesteci compoziţia cu oul, cu untul moale, sărezi şi omogenizezi cu ajutorul unei linguri de lemn. Faci chifteluţe de mărimea unei nuci si le fierbi în aburi.
Chifteluţe din peşte cu branză de vaci si miere
Pofta buna!