Chifteluţe din peşte cu branză de vaci si miere

Printeaza

Chifteluţe din peste cu brânză de vaci si mie: peste, branza de vaci, mere, lapte, paine, unt, ou, sare.

Ingrediente:Chiftelute_din_peste_cu_brnza_de_vaci_si_miere

  • 300 g peşte oceanic
  • 50 g brânză de vaci
  • 50 g mere
  • 50 ml lapte
  • 50 g pâine albă
  • 50 g unt moale
  • 1 ou
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea de peşte cu pâi­nea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, cu merele curăţate şi date prin râzătoare şi cu brânza de vaci.

Dai totul de 2 ori prin maşina de tocat. Amesteci compoziţia cu oul, cu untul moale, sărezi şi omo­genizezi cu ajutorul unei linguri de lemn. Faci chifteluţe de mărimea unei nuci si le fierbi în aburi.

Chifteluţe din peşte cu branză de vaci si miere

Chiftelute_din_peste_cu_brnza_de_vaci_si_miere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.