Chiftelute din fasole

Printeaza

Chiftelute din fasole din: fasole, usturoi, patrunjel, ceapa, morcov, pastarnac, faine, paine, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute din fasole

  • 300 g fasole
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • sare
  • piper
  • făină
  • 2 felii pâine

 

Mod de preparare:

Speli în mai multe ape fasolea şi o laşi peste noapte la înmuiat. O fierbi în 3-4 ape. La ultima adaugi morcovul, păstârnacul şi ceapa şi, când sunt toate fierte, le dai de pe foc şi le scurgi bine de apă.

Laşi să se răcească şi le pasezi până obţii o pastă.

Inmoi feliile de pâine în apă, le storci bine, apoi le combini cu pasta de legume. Adaugi usturoiul pisat şi pătrunjelul tocat fin. Potriveşti de sare şi piper şi frămânţi bine.

Formezi chiftele nu foarte mari, le dai prin făină şi le pui într-o tavă tapetată. Le dai la cuptor şi le ţii până se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.