Chiftelute din dovleac

Printeaza

Chiftelute din dovleac din: cartofi, ceapa, pulpa de dovleac, oua, faina, sare, piper, nucsoara, ulei, smantana, somon, patrunjel.

Ingrediente:Chiftelute din dovleac

  • 200 g cartofi
  • 1 ceapă mică
  • 200 g pulpă de dovleac
  • 2 ouă
  • 3 linguri făină
  • sare
  • piper măcinat
  • nucşoară măcinată
  • 2 linguri ulei
  • 150 g smântână
  • 4 felii somon afumat
  • 1/2 legătură pătrunjel verde

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli şi îi dai prin râzătoare împreună cu ceapa şi dovleacul.

Adaugi pătrunjel verde tocat mărunt, ouăle, sare, piper şi nucşoară.

Amesteci toate legume le, apoi, din această compoziţie, faci chiftele mici, pe care le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.

Când sunt gata, le serveşti cu smântână şi somon afumat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Dovlecei - chiftele

Chiftele de dovlecei cu nucsoara

Chiftele de dovlecei cu nucsoara din: cartofi, dovlecei, nucsoara, sare, piper, ulei. Ingrediente: 750 g cartofi sare piper 250 g dovlecei 1 priză de nucşoară măcinată 1/2 de linguriţă de oregano uscat 4 linguri de ulei   Mod de preparare: Cu o zi înainte, se fierb cartofii circa 20 de minute în apă clocotită cu sare, […]

 

Chiftele_cu_dovlecei_rosii_uscate_si_quinoa

Chiftele cu dovlecei, rosii uscate si quinoa

Chiftele cu dovlecei, rosii uscate si quinoa din: dovlecei, rosii, quinoa, oua, gris, cimbru, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 1 kg dovlecei 200 g roşii uscate 50 g quinoa neagră 3 ouă 2 linguri griş cimbru busuioc sare de mare piper   Mod de preparare: Dovleceii spălaţi şi curăţaţi îi dai pe râzătoare, îi sărezi şi […]

 

Chiftele din peste afumat

Chiftele din cartofi, peste si dovlecei

Chiftele din cartofi, peste si dovlecei din: cartofi, dovlecei, cod, lamaie, patrunjel, boia, faina, ulei. Ingrediente: 2 bucati cartofi dulci 2 cartofi, înţepaţi cu furculiţa 2 dovlecei 200 g cod, tăiat bucăţi zeama şi coaja răzuită de la 1 lămâie 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat 1/2 linguriţă boia făină pentru pudrat 2 linguri ulei de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.