Chiftelute din cartofi cu verdeata
PrinteazaChiftelute din cartofi cu verdeata din: cartofi, oua, ceapa, sare, piper, nucsoara, ulei, patrunjel, bacon, salata verde.
- 6 cartofi fierţi, curăţaţi de coajă
- 2 ouă, bătute
- 6 cepe verzi, tăiate mărunt
- sare şi piper negru măcinat
- un strop de nucşoară
- 30 ml ulei
- 20 g pătrunjel tăiat mărunt
- 6-8 felii de bacon
- o mână plină cu frunze de salată verde
Mod de preparare:
Zdrobeşte cartofii cu o furculiţă şi amâstecă-i cu ceapa verde, ouăle, sare, piper şi nucşoară. Incălzeşte uleiul într-o tigaie şi pune câte o lingură plină din amestecul de cartofi.
Prăjeşte până când chifteluţele devin aurii pe ambele părţi, apoi scoate-le pe un prosop de hârtie. Decorează cu pătrunjel şi serveşte cu bacon şi salată.
Chiftelute din cartofi cu verdeata
Pofta buna!
Arata bine chiftelele, sunt bune?