Chiftelute din cartofi cu verdeata

Printeaza

Chiftelute din cartofi cu verdeata din: cartofi, oua, ceapa, sare, piper, nucsoara, ulei, patrunjel, bacon, salata verde.

Ingrediente:Chiftelute_din_cartofi_cu_verdeata

  • 6 cartofi fierţi, curăţaţi de coajă
  • 2 ouă, bătute
  • 6 cepe verzi, tăiate mărunt
  • sare şi piper negru măcinat
  • un strop de nucşoară
  • 30 ml ulei
  • 20 g pătrunjel tăiat mărunt
  • 6-8 felii de bacon
  • o mână plină cu frunze de salată verde

 

Mod de preparare:

Zdrobeşte cartofii cu o furculiţă şi amâstecă-i cu ceapa verde, ouăle, sare, piper şi nucşoară. Incălzeşte uleiul într-o tigaie şi pune câte o lingură plină din amestecul de cartofi.

Prăjeşte până când chifteluţele devin aurii pe ambele părţi, apoi scoate-le pe un prosop de hârtie. Decorează cu pătrunjel şi serveşte cu bacon şi salată.

Chiftelute din cartofi cu verdeata

Chiftelute_din_cartofi_cu_verdeata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine chiftelele, sunt bune?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.