Chifteluţe din carne de vită şi porc

Printeaza

O reteta delicioasa de chiftelute din carne de vita si porc din: carne de vita, carne de porc, ceapa, ou, verdeata, faina, ulei, piper si condimente.

Ingrediente:Chifteluţe din carne de vită şi porc

  • 250 g carne de vita
  • 250 g carne de porc
  • 100 g ceapa
  • 1 ou
  • 40 g verdeata
  • 50 g faina
  • 100 ml ulei
  • piper
  • condimente

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o speli, o dai prin maşina de tocat carne, apoi o înăbuşi în ulei şi o laşi la răcit.

Cureţi carnea, o tai felii şi o treci împreună cu ceapa înăbuşită şi răcită prin maşina de tocat cu sita fină. Amesteci compoziţia cu piperul şi cu verdeaţa tocată fin.

Adaugi şi  condimente după gust. Formezi chifteluţele şi le treci prin făină, le pui la prăjit în ulei încins. Serveşti chifteluţele cu piure de cartofi şi murături.

Chifteluţe din carne de vită şi porc

Chifteluţe din carne de vită şi porc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.