Chiftelute din burtă de vită cu usturoi si marar

Printeaza

Chiftelute din burtă de vită cu usturoi si marar din: burta de vita, carne tocata de vita, ceapa, usturoi, oua, paine inmuiata in lapte, marar, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute_din_burta_de_vita_cu_usturoi_si_marar

  • 500 g burta de vita
  • 400 g carne tocata (de preferabil de vita)
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Burta fiartă bine în prealabil se dă de 2 ori prin maşina de tocat împreună cu ceapa, usturoiul, pâinea şi mărarul.

Se amestecă apoi cu carnea tocată de vită, ouăle, bătute bine, făina şi se potriveşte de sare şi piper.

Cu mâna umedă se formează chiftelufele care se prăjesc într-o tigaie, în uleiul bine încins.

Se servesc cu piure de cartofi sau cu orice fel de garnitură.

Chiftelute din burtă de vită cu usturoi si marar

Chiftelute_din_burta_de_vita_cu_usturoi_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.