Chiftelute delicioase de naut

Printeaza

Chiftelute delicioase de naut din: naut, ceapa, usturoi, ou, patrunjel, nucsoara, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute delicioase de naut

  • 250 g năut
  • 1 ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 legătură de pătrunjel
  • nucşoară
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe năutul înmuiat de cu seară. Scurge-i şi trece-l printr-o sită sau-pasează-l cu blenderul, până obţii o pastă omogenă.

Adaugă ceapa, usturoiul şi pătrunjelul, toate tocate cât mai mărunt. Presară un praf de sare, piper şi nucşoară şi încorporează oul bătut. Dacă ţii post, înlocuieşte oul cu puţin ulei.

Cu palmele umede, modelează chifteluţe, trece-le prin făină şi rumeneşte-le în ulei încins.

Serveşte-le în lipii cu rondele de ceapă, felii de roşie şi frunze de rucola sau salată verde.

 

Chiftelute delicioase de naut

Chiftelute delicioase de naut

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.