Chiftelute de ton

Printeaza

Chiftelute de ton din: ton, pesmet, ceapa, mustar, ou, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute_de_ton

  • o conserva mare de ton in suc propriu
  • 10 g pesmet
  • o ceapa
  • 2 linguri mustar fin
  • un ou
  • 230 g faina
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pestele se pune la scurs de sucul in care a stat conservat, iar ceapa se taie foarte mic sau se trece prin razatoare. Apoi, peştele se fărâmiţează cu furculiţa într-un castron şi peste el se pun toate celelalte ingrediente, fără ulei şi făină.

Cu mâna umedă se formează chiftele care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

Chiftelute de ton

Chiftelute_de_ton

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.