Chiftelute de praz cu ciuperci si tarate

Printeaza

Chiftelute de praz cu ciuperci si tarate

Ingrediente:Chiftelute de praz cu ciuperci si tarate

  • 200 g praz
  • 250 g ciuperci (din conserva)
  • 150 g margarina
  • 1 lingura tarate
  • 2 legaturi verdeata (patrunjel si marar)
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 5-6 foi salata verde

 

Mod de preparare:

Taie prazul foarte fin, apoi da ciupercile si ceapa prin masina. Amesteca, adauga verdeata tocata ma­runt, condimentele si mar­garina frecata cu tarate, pana obtii o pasta consistenta.

Presara tarate pe planseta si formeaza chiftelute, pe care le asezi pe foi de salata. Le presari cu putina verdeata tocata.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Taratele am auzit ca sunt ft hranitoare. Nu am experiente cu taratele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.