Chiftelute de post

Printeaza

Chiftelute de post: ciuperci,cartofi, orez, ceapa, boia, patrunjel, sare, piper, ulei, faina.

Ingrediente:Chiftelute de post

  • 500 g ciuperci
  • 3 cartofi potriviţi
  • 3 linguri orez
  • 2 cepe mici
  • boia
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
  • 4 linguri făină

 

Mod de preparare:

Cartofii îi cureţi şi îi pui la fiert. Separat, pui la fiert orezul. Ceapa tocată o căleşti puţin. Cartofii fierţi îi scurgi, îi pasezi şi îi amesteci cu orezul fiert, ceapa călită, pătrunjelul tocat şi ciupercile date prin maşina de tocat.

Pui boia, sare şi piper, după gust. Din compoziţia re­zultată faci chifteluţe, pe care le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei încins. Le servesti calde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bune chiftelutele astea de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.