Chiftelute de porc si ansoa

Printeaza

Chiftelute de porc si ansoa din: carne de porc, fileuri de ansoa, oregano, sare de telina, usturoi, pesmet, ulei de masline, ceapa, carnati chorizo, vin rosu, zahar si patrunjel.

Ingrediente:Chiftelute_de_porc_si_ansoa

  • 500 g carne de porc tocata
  • 6 fileuri de ansoa, tocate marunt
  • 1 lingurita de oregano
  • 1⁄2 lingurita sare cu telina
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 40 g pesmet
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mica, tocata
  • 8 mini carnaciori chorizo, taiati jumatati
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 250 ml vin rosu sec
  • 1 lingurita zahar
  • o legatura patrunjel verde, tocat

 

Mod de preparare:

Amesteca carnea de porc, fileurile de ansoa, oregano, sarea cu telina, usturoiul si pesmetul; modeleaza 20 chiftelute.

Incinge 2 linguri ulei intr-o tigaie, apoi prajeste chiftelutele la foc potrivit pana se rumenesc uniform. Scoate-le pe un platou.

Adauga uleiul ramas si caleste ceapa si chorizo pana se inmoaie ceapa. Incorporeaza pasta de tomate si fierbe 1 min.

Adauga vinul si zaharul si lasa sa dea in clocot. Pune chiftelutele in oala, cu 6 linguri de apa clocotita, acopera cu capac si fierbe 15-20 min.

Pune patrunjel si serveste

Chiftelute de porc si ansoa

Chiftelute_de_porc_si_ansoa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.