Chifteluţe de peşte în sos de legume

Printeaza

Chifteluţe de peşte în sos de legume din: ton, ceapa, oua, pesmet, busuioc, verdeata, sare, piper, dovlecel, ceapa, vinete, ardei gras, unt, vin, faina.

Ingrediente:Chiftelute_de_peste_în_sos_de_legume

  • 2 conserve de ton
  • 4 cepe
  • 2 oua
  • 3-4 linguri pesmet
  • busuioc
  • verdeata
  • sare si piper
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 vinete
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 g unt
  • 250 ml vin
  • 1 lingura faina

 

Mod de preparare:

Mărunţeşti tonul şi îl amesteci cu 2 cepe date prin râzătoare şi scurse bine, ouăle, pesmetul, verdeaţă, sare şi piper după gust. Dai amestecul la rece. Mărunţeşti cepele rămase şi celelalte legume şi le căleşti în unt, pen­tru câteva minute.

Presari făina şi o amesteci foarte bine, turnând în acelaşi timp vinul şi condimentând după gust, cu sare şi piper. Cu mâna rece, formezi chifteluţe din amestecul de ton dat la rece.

Le pui în sos şi dai tava la cuptor timp de 30 de minute. Le serveşti presă­rate cu verdeaţă.

Chifteluţe de peşte în sos de legume

Chiftelute_de_peste_în_sos_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.