Chiftelute de peste (varianta)

Printeaza

Chiftelute de peste

Ingrediente:Chiftelute de peste (varianta)

  • 1 kg peşte
  • 1 ceapă de apă
  • 5 linguri ulei
  • 50 g pâine
  • 125 ml lapte fierbinte
  • 40 g făină grâu (sau griş)
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă mărar tocat
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat
  • 1 vârf cuţit sare
  • 1 vârf cuţit piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o toci foarte mărunt. O căleşti într-o lingură de ulei. Tai pâinea cubuleţe şi o înmoi în lapte sau apă, o storci şi o pasezi cu mixerul împreună cu ceapa, peştele dezosat tăiat cubuleţe, ouăle, mărarul, pătrunjelul, sarea şi piperul.

Amesteci compoziţia şi formezi chifteluţe mici cât să bagi o dată în gură.

Le prăjeşti până se rumenesc, le scoţi, le laşi un pic la răcit şi înainte de a le aduce la masă le pui câte o scobitoare.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.