Chiftelute de malai

Printeaza

Chiftelute de malai din: malai, dovlecei, sare, piper, sucul de lamaie, rosii uscate, patrunjel, parmezan si un ou.

Ingrediente:Chiftelute_de_malai

  • 70 g malai
  • 400 g dovlecei
  • sare
  • piper
  • sucul de la 1 lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 10 g rosii uscate in ulei
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 30 g parmezan ras
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Se amestecă dovleceii tăiaţi felii cu sare, piper, 2 linguri suc de lămâie şi 2 linguri de ulei. Se lasă să se marineze. Se scurg roşiile, se păstrează uleiul. Se amestecă roşiile tăiate cuburi cu 2 linguriţe de ulei, pătrunjel, parmezan şi ou; se înglobează în mămăligă.

Se adaugă sare, piper şi restul de suc de lămâie. Se modelează chiftelute şi se prăjesc 4-5 min. pe fiecare parte. Se servesc cu dovlecei marinaţi.

Chiftelute de malai

Chiftelute_de_malai

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.