Chiftelute de dovlecei cu cascaval ras si smantana

Printeaza

Chiftelute de dovlecei cu cascaval ras si smantana din: dovlecei, faina, oua, patrunjel, marar, ulei, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute_de_dovlecei_cu_cascaval_ras_si_smantana

  • 900 g dovlecei
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • ulei
  • cascaval ras
  • smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi dovleceii şi daţi-i pe râzătoare (ochiurile mari). Pudraţi-i cu sare şi, după 15-20 min, îi stoarceţi bine şi îi amestecaţi cu ouăle, făina şi verdeaţa tocată mărunt.

Intr-o tigaie, încingeţi câteva linguri de ulei, la foc mediu. Luaţi cu linguriţa din compoziţie şi puneţi în ulei prăjit.

Rumeniţi-le pe ambele părţi şi puneţi-le pe un şervet de hârtie absorbantă, să lase excesul de ulei. Serviţi-le imediat, fierbinţi, cu caşcaval ras şi smântână.

Chiftelute de dovlecei cu cascaval ras si smantana

Chiftelute_de_dovlecei_cu_cascaval_ras_si_smantana

Pofta buna!

Reteta zilei: Chiftele de cartofi dulci cu porumb

Chiftele de cartofi dulci cu porumb din: cartof dulce, ardei iute, parmezan, porumb, ceapa rosie, ou, faina, coriandru, sare de mare, ulei de masline. Ingrediente:  1 cartof dulce 1 ardei iute mic, tocat ¼ cana parmezan ½ cana porumb ⅓ cana ceapa rosie, tocata 1 ou 4 linguri făină coriandru tocat ½ lingurita sare de […]

Chiftele din ciuperci cu cartofi

Chiftele din ciuperci cu cartofi

Chiftele din ciuperci cu cartofi din: cartofi, ciuperci, paine, amidon, vegeta, patrunjel. Ingrediente: 2 cartofi raşi pe răzătoarea mică 1 cană ciuperci fierte 2 felii pâine înmuiată 2-3 linguri amidon 1 linguriţă vegeta 1-2 linguriţe pătrunjel verde tăiat mărunt   Mod de preparare: Se toacă ciupercile prin maşina de tocat carne. Se stoarce bine pâinea înmuiată […]

Reteta zilei: Chiftele cu sos

Chiftele cu sos din: paine, crema de branza, maioneza, condimente, piper, mozzarella, chiftele, sos de rosii, apa. Ingrediente:  1 pâine feliata 240gr crema de brânză ½ ceasca maioneza 1 lingurita de condimente italiene ¼ linguriță de piper negru 2 cesti mozzarella mărunțită 10-15 chiftele sos de rosii 1 cana apă     Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.