Chiftelute de dovlecei cu branza de vaci

Printeaza

Chiftelute de dovlecei cu branza de vaci din: dovlecei, mozzarella, branza de vaci, marar, sare.

Ingrediente:Chiftelute de dovlecei cu branza de vaci

  • 3 dovlecei
  • 100 g mozzarella
  • 100 g branza de vaci
  • 1 legatura marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureti dovleceii si ii dai prin razatoare, apoi ii storci bine. Adaugi ouale batute cu un praf de sare.

Incorporezi apoi mozzarella si branza de vaci, mararul tocat, iar la final faina.

Din compozitia obtinuta modelezi chiftelute si le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le coci la cuptor, la foc moderat, cate 10 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Dovlecei în aluat

Chiftelute de dovlecei cu sos

Chiftelute de dovlecei cu sos din: dovlecei, ceapa verde, usturoi, marar, patrunjel, sare, piper, cascaval de post, ulei, pesmet, iaurt de soia, castraveti, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg dovlecei 2 legături ceapă verde o legătură usturoi o legătură mărar o legătură pătrunjel verde sare piper 100 g caşcaval de post ulei pentru prăjit 100 g […]

 

Chiftelute de dovlecei cu ricotta

Chiftelute de dovlecei cu ricotta

Chiftelute de dovlecei cu ricotta din: faina, praf de copt, sare, piper, ou, dovlecel, ricotta, ulei, rosii, avocado, busuioc. Ingrediente: 5 linguri cu făină 2 g praf de copt sare şi piper negru măcinat 1 ou mare 1 dovlecel mare, dat pe răzătoarea mare 2 linguri cu brânză ricotta 4 linguri cu ulei de măsline Pentru […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.