Chiftelute de curcan la cuptor

Printeaza

Chiftelute de curcan la cuptor din: carne de curcan, ou, fulgi de porumb, ceapa verde, usturoi, boia iute, ghimbir, marar, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute_de_curcan_la_cuptor

  • 600 g carne de curcan
  • 1 ou mare
  • fulgi de porumb
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 fire usturoi
  • 1 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 1/2 legatura marar
  • sare si piper
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare:

Toci carnea de curcan si o amesteci impreuna cu oul, ceapa, usturoiul si verdeata tocata marunt. Condimentezi cu sare, piper, boia si ghimbir. FOrmezi chiftelutele, le rostogolesti prin fulgii de porumb maruntiti si le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Stropesti fulgii cu 3 linguri de ulei. Dai tava la cuptor pana se rumenesc chiftelutele. Serveste chiftelutele calde, alaturi de sos de usturoi, iaurt sau de ketchup.

Chiftelute de curcan la cuptor

Chiftelute_de_curcan_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.