Chiftelute de carne cu mazare

Printeaza

Chiftelute de carne cu mazare din: ciuperci, morcov, ceapa, carne de vita, mazare, ou, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute_de_carne_cu_mazare

  • 250 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 500 g carne de vita, tocata
  • 100 g mazare, fiarta
  • 1 ou
  • 200 g pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingi o lingură de ulei şi căleşti ceapa, morcovul ras şi ciupercile tocate. Când a scăzut apa de la ciuperci, le dai deoparte.

Adaugi carnea tocată, mazărea, oul bătut, pesmetul şi condimente după gust.

Formezi chiftelele şi le prăjeşti în ulei încins, până se rumenesc pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.

Chiftelute de carne cu mazare

Chiftelute_de_carne_cu_mazare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.