Chiftelute de carne cu mazare
PrinteazaChiftelute de carne cu mazare din: ciuperci, morcov, ceapa, carne de vita, mazare, ou, pesmet, ulei, sare, piper.
- 250 g ciuperci
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 500 g carne de vita, tocata
- 100 g mazare, fiarta
- 1 ou
- 200 g pesmet
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incingi o lingură de ulei şi căleşti ceapa, morcovul ras şi ciupercile tocate. Când a scăzut apa de la ciuperci, le dai deoparte.
Adaugi carnea tocată, mazărea, oul bătut, pesmetul şi condimente după gust.
Formezi chiftelele şi le prăjeşti în ulei încins, până se rumenesc pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.
Chiftelute de carne cu mazare
Pofta buna!