Chiftelute cu ulei de măsline si verdeaţă

Printeaza

Chiftelute cu ulei de măsline si verdeaţă din: carne tocata, ceapa, ulei de masline, marar, patrunjel, oua, paine alba, sare, piper, usturoi si ulei.

Ingrediente:Chiftelute cu ulei de măsline si verdeaţă

  • 1/2 kg carne tocata amestec slaba
  • 3 cepe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 oua
  • 4 felii paine alba
  • sare si piper
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Intr-un bol pui carnea tocată, ceapa tocată fin (mai întâi fierbi ceapa 2-3 cloco­te şi o strecori), uleiul de măsline, verdeaţa toca­tă mărunt, ouăle, pâinea înmuiată în apă şi stoarsă bine. La final adaugi sare, piper şi usturoiul pisat.

Amesteci toate acestea foarte bine. Faci chiftelute mici, le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei fierbin­te, după care le scoţi pe şervetele absorbante.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.