Chiftelute cu susan

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de chiftelute cu susan,carne tocata, oua, usturoi, ceapa, paine, sare, lapte, piper.

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată
  • 2 ouăChiftelute cu susan
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă mică
  • 3-4 felii pâine
  • sare
  • lapte
  • piper
  • susan

Mod de preparare:

Carne se amesteca cu usturoiul zdrobit, cea­pa tocată mărunt, ouăle bătute, pâinea înmuiată în lapte sau apă şi se condi­mentează după gust cu sa­re, piper.

Se formează chifteluţe-le cu mâna puţin udă şi se dau prin susan.Se pun în tava tapeta­tă cu hârtie de copt şi se coc în cuptor circa 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.