Chiftelute cu sunca, cascaval si rosii

Printeaza

Chiftelute cu sunca, cascaval si rosii din: usturoi, sunca de parma, fileuri de ansoa, busuioc, coaja de lamaie, parmezan, samburi de pin, pesmet, carne de vitel, sare, piper, mozzarella, rosii cherry, masline verzi si ulei.

Ingrediente:Chiftelute_cu_sunca_cascaval_si_rosii

  • 1 catel de usturoi
  • 100 g sunca de Parma
  • 4 fileuri de ansoa
  • 1 legatura busuioc
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 4 linguri parmezan ras
  • 4 linguri samburi de pin tocati
  • 50 g pesmet
  • 400 g carne de vitel tocata
  • sare
  • piper
  • 125 g mozzarella
  • 50 g rosii cherry
  • 2 linguri masline verzi fara samburi
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se toaca usturoiul, sunca, ansoa si busuiocul. Se adauga coaja de lamaie, parmezan, samburi de pin, pesmet, carne tocata, sare si piper si se framanta.

Se taie cuburi mozzarella. Se scurg maslinele.

Se modeleaza din compozitia de carne bilute de marimea unei nuci si se umplu cu mozzarella, rosii sau masline; se prajesc in ulei 10 minute si se orneaza dupa fantezie.

Chiftelute cu sunca, cascaval si rosii

Chiftelute_cu_sunca_cascaval_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.