Chifteluţe cu soia si spanac

Printeaza

Pui 100 g granule de soia la înmuiat în apă clocotită. Laşi soia 15 minute, după care o strecori bine şi o pui apoi într-un castron în care adaugi 2 cartofi cruzi curăţaţi şi daţi pe răzătoarea cu ochiuri mici, 2 morcovi raşi fin, 150 g spanac opărit şi tocat, usturoi, frunze de pătrunjel, sare, piper, 2 ouă crude şi 2-3 linguri de făină.

Amesteci totul bine, iei câte o linguriţă din com­poziţie şi faci chifteluţe pe care le prăjeşti în ulei încins. Dacă vrei, le poţi da prin făină, ou şi pes­met, apoi să le prăjeşti şi ies delicioase.

Chifteluţe cu soia si spanac

Chiftelute cu soia si spanac

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.