Chiftelute cu salată de cartofi

Printeaza

Chiftelute cu salată de cartofi din: cartofi fierti, ridichii, ceapa, crema de branza, lapte, otet, sare, piper, arpagic, patrunjel, creson, ceapa verde, amestec de carne tocata, ou, pesmet, mustar cu verdeata, ulei.

Ingrediente:Chiftelute_cu_salata_de_cartofi

  • 600 g cartofi fierti in coaja cu o zi inainte
  • 1 legatura ridichii
  • 1 ceapa mica
  • 200 g crema de branza
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri otet
  • sare
  • piper
  • 1 legatura arpagic
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 casoleta creson
  • 1 legatura ceapa verde
  • 400 g amestec de carne tocata
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura mustar cu verdeata
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii, pregătiţi ridichiile şi tăiaţi totul rondele.Tăiaţi ceapa mică inele şi amestecaţi totul.Ameste­caţi crema de brânză cu laptele şi oţetul., apoi condimentaţi cu sare şi piper.

Tocaţi verdeaţa şi încorporaţi-o.

Amestecaţi cu ingredientele de salată. Tăiaţi inele ceapa verde.

Amestecaţi-o cu oul, carnea tocată, pesmetul, sarea, piperul şi muştarul. Formaţi chifteluţe şi prăjiţi-le cca. 10 min. în ulei încins.

Chiftelute cu salată de cartofi

Chiftelute_cu_salata_de_cartofi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Combinatia asta o mai fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.