Chiftelute cu morcov, dovlecel si fasole

Printeaza

Chiftelute cu morcov, dovlecel si fasole din: morcovi, dovlecei, fasole verde conservată, mazăre conservată, cartofi, faină, pesmet, ouă, ulei.

Chiftelute cu morcov, dovlecel si fasole

Ingrediente:

  • 1,5 kg morcovi
  • 1 kg dovlecei proaspeţi
  • 300 g fasole verde conservată
  • 300 g mazăre conservată
  • 1 kg cartofi
  • 100 g faină
  • 100 g pesmet
  • 5 ouă
  • 250 ml ulei

Mod de preparare:

Se pun legumele la fiert, se toacă mărunt şi se amestecă cu faină, ou şi verdeaţă tăiată mărunt.

Se modelează chifteluţele, se dau prin pesmet şi se prăjesc în ulei, bine încins înainte, pe ambele feţe.

Sunt mai gustoase servite cu smântână şi verdeaţă sau cu sos de roşii, în care se poate adăuga ulei de parafină.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.