Chiftelute cu miez de cascaval

Printeaza

Chiftelute cu miez de cascaval din: carne de porc tocata, cascaval, oua, sare, piper, paine, usturoi, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Chiftelute cu miez de cascaval

  • 500 g carne de porc tocată
  • 150 g caşcaval
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 felii pâine
  • 1 căpăţână usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1 legătură pătrunjel, opţional

 

Mod de preparare:

Faci compoziţia de chiftele din carnea tocată pe care o amesteci cu pâinea înmuiată în apă şi stoarsă foarte bine, usturoiul pisat, oul, sare, piper, după gust.

Opţional, poţi adăuga şi o legătură de pătrunjel verde, tăiată fin. Caşcavalul îl tai în cuburi, 2/2 cm, apoi formezi chifteluţe şi-l introduci în mijlocul lor. Le prăjeşti în baie de ulei şi le scoţi pe hârtie absorbantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.