Chiftelute cu broccoli si fulgi de ovaz
PrinteazaChiftelute cu broccoli si fulgi de ovaz din: broccoli, fulgi de ovaz, usturoi, oua, morcov, sare, piper, cimbru, ulei de masline.
- 500 g broccoli
- 100 g fulgi de ovaz
- 2-3 catei de usturoi sau 2 fire de usturoi verde
- 2 oua
- 1 morcov
- sare
- 1/2 lingurita piper negru macinat
- 1 lingurita cimbru uscat maruntit
- 30 ml ulei de masline
Mod de preparare:
Speli broccoli şi îl fierbi în apă clocotită pentru 3-4 minute, până se înmoaie uşor. Laşi să se răcească şi toci broccoli mărunt sau îl zdrobeşti cu furculiţa. Amesteci toate ingredientele într-un castron şi laşi vasul acoperit timp de 30 de minute.
Formezi chifteluţe pe care le rumeneşti în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le consumi lângă un sos de iaurt aromat cu usturoi.
Chiftelute cu broccoli si fulgi de ovaz
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/chiftelute-cu-broccoli-si-fulgi-de-ovaz html
Se fac chiftele si din broccoli? … ciudat