Chiftelute in ciuperci

Printeaza

O reteta de chiftelute in ciuperci din: ciuperci, piept de pui, oua, usturoi, marar verde, paine, sare si piper.

Ingrediente:Chiftelute in ciuperci

  • 300 g ciuperci albe de cultura
  • 500 g piept de pui
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 felie de paine
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Treceţi carnea prin maşina de tocat şi apoi ameste­caţi-o cu ouăle, usturoiul pisat, mărarul tocat mărunt, pâinea înmuiată şi sfărâmată, sare şi piper, după gust.

Faceţi din acest amestec bine omogenizat chiftelute. Curăţaţi şi spălaţi ciupercile, tăiaţi-le picioruşele.

Puneţi în fiecare ciupercă câte o chifteluţă. Puneţi ciupercile astfel umplute într-o tavă, pe hârtie de copt. Coaceţi- le la foc potrivit. Serviţi-le calde.

Chiftelute in ciuperci

Chiftelute in ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.