Chiftele umplute

Printeaza

O reteta de chiftele umplute cu orez, oua, ceapa, morcov, pesmet, piept de curcan, branza de burduf, sare si ulei.

Ingrediente:Chiftele umplute

  • 1 cescuta cu orez
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura pesmet
  • 1 piept de curcan
  • 200 g branza de burduf
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe carnea în apă cu sare. După ce a fiert, trece-l prin maşina de tocat. Fierbe orezul în apă cu sare, ceapa şi morcovul întreg. După ce a fiert orezul scoate legumele şi scurge-l bine.

Adaugă pieptul de curcan, gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă. Potri­veşte gustul de sare. Cu palmele umede, modelează chifteluţe, nu înainte de a aşeza în mijloc un pic de brânză de burduf.

Tă­văleşte chiftelele prin pesmet şi rumeneşte-le în ulei încins.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.