Chiftele umplute cu ciuperci si oregano

Printeaza

Chiftele umplute cu ciuperci si oregano din: carne tocata de vita, ciuperci, oua, ceapa, faina, sare, piper, oregano.
Chiftele umplute cu ciuperci si oregano

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată de vită
  • 4-5 ciuperci
  • 2 ouă
  • 1 ceapă
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură sare
  • piper
  • oregano

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea tocată cu şi făina, pui sare, piper, oregano după gust omogenizezi compoziţia. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei, adaugi ciupercile tocate, pătrunjelul tocat şi laşi pe foc până se formează un sos.

Din compoziţia de carne formezi apoi chiftele subţiri: pui pe o chiftea o linguriţă din compoziţia de ciuperci, aşezi a doua chiftea (ca un capac) şi presezi marginile. Prăjeşti apoi chiftelele astfel umplute în grăsime încinsă şi le (scoţi pe un şervet de hârtie care să absoarbă sur­de ulei).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.