Chiftele de peste cu verdeata si lamaie

Printeaza

Chiftele de peste cu verdeata si lamaie din: peşte congelat, pâine, oua, verdeata, ulei, ceapa, faina, sare, piper, lamaie.

 

Chiftele de peste cu verdeata si lamaie

Ingrediente:

  • 800 g peşte congelat
  • 200 g pâine
  • 2 ouă
  • 2 legături verdeaţă
  • 250 ml ulei
  • 200 g ceapă
  • 150 g făină
  • sare
  • piper
  • lămâie

Mod de preparare:

Decongelezi peştele, îl cureţi şi îl treci prin maşina de tocat cu sită fină, împreună cu pâinea înmuiată în lapte, precum şi jumătate din cantitatea de ceapă călită în pre­alabil.

Condimentezi compoziţia cu sare şi piper şi adaugi ouăle crude.

Omogenizezi totul bine, apoi faci chiftele pe care le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.

Din restul de ceapă, făină şi ulei faci un sos, pe care îl strecori peste chiftele, adăugându-i şi zeamă de lămâie.

Serveşti chif­telele ornate cu bucăţi de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Chiftele din file de peste

Chiftele din file de peste

Chiftele din file de peste din: file de peste, usturoi, cartofi, morcov, ceapa, ou, verdeata, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 300 g file de peşte 2 căţei de usturoi 2 cartofi 1 morcov 1 ceapă mică 1 ou 1 lingură verdeaţă tocată (mărar, pătrunjel) 1 fir de ceapă verde 2 linguri pesmet sare piper ulei pesmet   […]

Chiftele de peste cu cascaval

Chiftele de peste cu cascaval

Chiftele de peste cu cascaval din: macrou, cascaval, faina, ceapa, ardei, morcov, oua, usturoi, cartofi, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 2 fileuri de macrou 50 g caşcaval 100 g făină 1 ceapă 1 ardei roşu 1 morcov 2 ouă 2 cartofi mici usturoi verdeaţă sare piper   Mod de preparare: Spală peştele, toacă-l mărunt sau dă-l […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.