Chiftele din salată verde si urdă

Printeaza

 

Alegi 3-4 căpăţâni de salată, le speli bine şi le pui la fiert pentru 5-10 minute. Când sunt gata, le strecori bine şi le tai mărunt. Le amesteci apoi cu 1/2 kg de urdă dulce, 3 ouă, 4-5 linguri pesmet, sare, piper, 2-3 căţei de usturoi, pătrunjel verde sau mărar tocat.

Amesteci bine totul, apoi formezi chifteluţe pe care le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei. Le scoţi apoi pe şerveţele, ca să absoarbă uleiul. Sunt delicioase atât calde, cât şi reci.

Chiftele din salată verde si urdă

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu prea ma tenteaza sa fac chiftele cu urda; nu suport urda.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.