Chiftele delicioase de peste

Printeaza

Chiftele delicioase de peste din: file de peste, ceapa, usturoi, coaja de lamaie, suc de lamaie, boia dulce, rozmarin, pesmet, sare, piper, pesmet, ulei.

Ingrediente:Chiftele_delicioase_de_peste

  • 700 g file de peste
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • coaja si sucul unei lamai
  • sucul unei alte lamai
  • o lingurita boia dulce
  • putin rozmarin
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper

pentru prajit:

  • 100 g pesmet
  • ulei

 

Mod de preparare:

In bolul mixerului se pun ceapa şi ustu­roiul, coaja unei lămâi, boiaua, rozmarinul şi 50 g pesmet.

Se pune apoi pestele bucăţele, sucul unei lămâi, sare şi piper. Se mixează, apoi între palme, se formeaza chiftele care se dau la frigider pentru o ora inainte de prajire.

Se scot chiftelele din frigider, se trec prin pesmetul de prajit si se pun in ulei fierbinte.

Dupa ce sunt prajite pe ambele parti, se diminueaza focul, se pune sucul de lamaie strecurat, se acopera cu un capac si se lasa un minut.

Chiftele delicioase de peste

Chiftele_delicioase_de_peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.