Chiftele de vinete

Printeaza

 Chiftele de vinete

Ingrediente:Chiftele de vinete

  • 2 vinete mari
  • 3-4 linguri cu vârf de făină
  • mujdei de usturoi din 3-4 căţei
  • 1 ceapă mare sau două mai mici
  • mărar
  • piper
  • ulei
  • 3-4 felii de pâine

 

Mod de preparare:

Coci vinetele şi le cureţi de coajă, le treci prin maşina de tocat împreună cu pâine înmuiată în apă şi stoarsă bine.

Adaugi apoi ceapa tăiată mărunt şi călită puţin, ustu­roiul, mărarul, piperul şi sarea, după gust.

Amesteci totul foarte bine şi din compoziţia obţinuă iei cu linguriţa, formezi chifteluţe mici pe caie le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.