Chiftele de pui si ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de chiftele de pui si ciuperci din: carne tocata de pui, ciuperci, ou, ceapa, cartofi, unt, patrunjel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Chiftele de pui si ciuperci

  • 500 g carne tocata de pui
  • 300 g ciuperci
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 50 g unt
  • pătrunjel verde
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Cum se prepara:

Curatam cartoful si Il fierbem. Dupa ce s-a fiert Il pasam. Taiem ciupercile felii si le prajim In unt, pana se Inmoaie. Ceapa si patrunjelul le tocam marunt.

Amestecam carnea cu ciupercile, oul, piureul de cartof, ceapa, patrunjelul, sarea si piperul.

Framantam bine si formam chiftelele. Le prajim In ulei bine Incins, 6-7 minute pe fiecare parte. Reteta preluata de aici.

Chiftele de pui si ciuperci

Chiftele de pui si ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.