Chiftele de pui cu parmezan si patrunjel

Printeaza

Chiftele de pui cu parmezan si patrunjel din: piept de pui, parmezan, pătrunjel, usturoi, ou, ulei, sare, piper, salata.

Chiftele_de_pui_cu_parmezan_si_patrunjel

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 60 g parmezan ras
  • 1/2 legătura pătrunjel
  • 2 căţei usturoi
  • 1 ou
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • salată

Mod de preparare:

Carnea se taie cât mai mic, la cuţit si se pune într-un vas. Se poate tăia si la robot, dacă aveţi.

Se adaugă parmezanul, usturoiul presat, pătrunjelul tocat, oul bătut bine şi piper. Se amestecă, se presară foarte puţină sare, având în vedere parmezanul.

Se pune ulei la încins si, cu mâinile umede, se modelează chiftele care se rumenesc pe toate părţile. Se servesc cu salată

Chiftele de pui cu parmezan si patrunjel

Chiftele_de_pui_cu_parmezan_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.