Chiftele de peste

Printeaza

Chiftele de peste

Chiftele de peste

Ingrediente:

  • un kg peşte proaspăt (crap)
  • ceapă
  • un morcov
  • două ouă
  • făină de: pască (azimăi)
  • sare
  • piper
  • puţin zahăr

Mod de preparare:

Ceapa se toaică şi se căleşte pînă devine sticloasă, se adaugă sarea, piperul şi zahărul.

Peştele crud se dă prin maşina de tocat, se amestecă bine cu ceapa şi se prepară chiftele, care se pun la fiert în apă cu sare, piper şi cu morcovul întreg.

După ce se fierb, se scot pe platou, se ornează cu salată verde şi cu feliuţe de morcov.

 

Chiftele de peste

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.