Chiftele de peste cu usturoi

Printeaza

Chiftele de peste cu usturoi din: ton, usturoi, pesmet, ou, unt, nucsoara, piper.

 

Ingrediente: Chiftele_de_peste_cu_usturoi

  • 1 conservă ton în suc propriu
  • 3 căţei de usturoi
  • 75 g pesmet auriu
  • 1 ou
  • 20 g unt
  • nucşoară
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se scurge tonul de suc şi se pune într-un castron, unde se mărunteste cu furculiţa.

Se adaugă usturoiul pisat, nucşoara, oul şi piperul.

Se amestecă, se formează chiftele şi se trec prin pesmet.

Se prăjesc în unt topit. Garnitura poate să fie diferită, în funcţie de gust.

Chiftele de peste cu usturoi

Chiftele_de_peste_cu_usturoi

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Chiftele din file de peste

Chiftele din file de peste

Chiftele din file de peste din: file de peste, usturoi, cartofi, morcov, ceapa, ou, verdeata, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 300 g file de peşte 2 căţei de usturoi 2 cartofi 1 morcov 1 ceapă mică 1 ou 1 lingură verdeaţă tocată (mărar, pătrunjel) 1 fir de ceapă verde 2 linguri pesmet sare piper ulei pesmet   […]

 

Chiftele de peste cu cascaval

Chiftele de peste cu cascaval

Chiftele de peste cu cascaval din: macrou, cascaval, faina, ceapa, ardei, morcov, oua, usturoi, cartofi, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 2 fileuri de macrou 50 g caşcaval 100 g făină 1 ceapă 1 ardei roşu 1 morcov 2 ouă 2 cartofi mici usturoi verdeaţă sare piper   Mod de preparare: Spală peştele, toacă-l mărunt sau dă-l […]

 

Chiftele din file de peste

Chiftele aromate de peste

Chiftele aromate de peste din: cod, somon, paine, lapte, usturoi, oua, sare, piper, pesmet. Ingrediente: 600 g cod decongelat 100 g somon proaspăt 2 felii pâine de o zi 100 ml lapte 1/2 legătură pătrunjel 2 căţei usturoi sare piper 2 ouă făină pesmet fin ulei   Mod de preparare: Pâinea se pune la înmuiat […]

 

Chiftele de peste cu sos rosu

Chiftele de peste cu sos rosu

Chiftele de peste cu sos rosu din: platica, ulei, cartofi, branza, patrunjel, gris, usturoi, sare, ou, lamaie, porumb, ulei, morcovi, ceapa, telina, rosii, apa, bulion. Ingrediente: 1 plătică 150 ml ulei 2 cartofi 5 linguri brânză de oaie 1 legătură pătrunjel griş sau pesmet cu granule mai mari 4-5 căţei de usturoi sare 1 ou coajă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.