Chiftele de peste alb cu patrunjel
PrinteazaChiftele de peste alb cu patrunjel din: peste, oua, ceapa, faina, ulei, paine, marar, patrunjel, piper, sare.
- 700 g file peşte alb
- 2 ouă
- 3 cepe
- 150 g făină
- ulei
- 2-3 felii de pâine albă, înmuiate în lapte
- mărar
- pătrunjel
- piper
- sare
Mod de preparare:
Tai peştele mărunt, îl amesteci cu miezul de pâine bine stors şi cu verdeaţa tăiată fin.
Separat, căleşti ceapa tăiată cubuleţe şi o laşi la răcit, apoi o răstorni în amestecul de peşte. Baţi ouăle, le încorporezi în compoziţie şi potriveşti gustul de sare şi piper.
Formezi chifteluţe, le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei încins pe ambele părţi.
Pofta buna!