Chiftele de peste (varianta II)

Printeaza

Chiftele de peste 

Ingrediente:Chiftele de peste

  • 250 g peşte fără oase
  • 2 chifle
  • 2 ouă
  • 2 linguri brânză rasă
  • sare
  • piper
  • 2 linguri făină
  • 100 g  ulei

 

 

Mod de preparare:

Se fac din orice rest de peşte fiert, morun, păstrugă, şalău sau ştiucă. Se scot cu grijă toate oasele şi pielea şi se toacă peştele mărunt.

Se adaugă chiflele muiate în apă şi bine stoarse, ouăle, brânza rasă, sarea, piperul.

Se amestecă totul bine împreună. Se fac chiftele rotunde care se dau prin făină şi se prăjesc  în ulei fierbmte. Se servesc cu sos de roşii .

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt bune chiftelele de peste?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.