Chiftele de orez

Printeaza

Chiftele de orez din: orez, cascaval de post, ulei, faina, ceapa, sare si piper.

Ingrediente:Chiftele_de_orez

  • 250 g orez
  • 100 g cascaval de post
  • ulei
  • 50 g faina
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli orezul şi-l fierbi cu un praf de sare. Il scurgi bine şi îl laşi să se răcească. Amesteci într-un castron orezul cu caşcavalul ras, ceapa tocată mărunt şi o lingură de ulei. Adaugi sare şi piper, după gust, omoge¬nizezi bine amestecul.

Formezi chiftelele şi le dai prin făină. Incingi uleiul într-o tigaie şi prăjeşti chiftelele pe ambele părţi. Le serveşti calde, cu sos de maioneză vegetală.

Chiftele de orez

Chiftele_de_orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.