Chiftele de orez cu jumari

Printeaza

O reteta de chiftele cu orez, jumari, ou, usturoi, ceapa, morcovi, faina, marar, sare si piper.

Ingrediente : Chiftele de orez cu jumari

  • 1 cană orez
  • 1 ou
  • 300 g jumări
  • 3 căţei usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui orezul la fiert cu 4 căni de apă şi un praf de sare. Cureţi apoi ceapa şi usturoiul şi le treci prin maşina de tocat împreu­nă cu jumările.

După ce a fiert orezul, îl adaugi în compoziţia de jumări împreună cu mărarul tocat, morcovul ras, oul, făina, sare şi piper după gust. Omogenizezi compoziţia şi formezi chifteluţe pe care le prăjeşti într-o tigaie fără niciun fel de grăsime.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.