Chiftele de miel

Printeaza

Chiftele de miel din: oua, carne tocata de miel, ulei, usturoi, ceapa, spanac, iaurt, pesmet, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de miel

  • 15 ouă fierte
  • 1 ou crud
  • 1 kg carne de miel tocată
  • 2 căţei usturoi, pisaţi
  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă tocată
  • 2 căni frunze spanac tocat
  • 1/2 cană iaurt
  • 1/2 cană pesmet
  • 1 mână pătrunjel tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingi cuptorul şi ungi cu puţin ulei o foaie de copt pe care o aşezi într-o tavă. Pui toate ingredientele într-un bol, mai puţin ouăle fierte curăţate de coajă, şi le amesteci.

Apoi, cu mâna umedă, formezi chiftele, în jurul fiecărui ou fiert, imbrăcându-l, şi le aşezi pe foaia de copt.

Laşi chiftelele la cuptor până se pătrunde carnea. Serveşti calde, cu garnitură de legume.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.