Chiftele de ghebe

Chiftele de ghebe din: ghebe, cartofi, usturoi, paine, faina, condimente, sare, piper, ulei, marar, patrunjel.

Poate te intereseaza si Chiftele de ciuperci

Ingrediente:Chiftele de ghebe

  • 1/2 kg de ghebe
  • 2 cartofi
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 felii de pâine
  • 2 linguri făină albă
  • condimente
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii în coajă şi îi decojeşti. Desărezi ghebele, le speli foarte bine în multe ape, le dai prin maşina de tocat împreună cu cartofii, apoi adaugi usturoi pisat bine cu sare, pâinea în­muiată în apă rece şi stoarsă bine, făina, mărarul şi pătrunjelul tocate, diferite condimente, sarea şi piperul după gust.

Amesteci bine toate ingredientele până obţii o compoziţie bună pentru chiftele. Dacă nu se leagă bine compoziţia, mai pui un pic de făină albă. lei câte o lingură din compoziţie şi formezi chiftele pe care le prăjeşti în uleiul încins, în tigaie, la foc potrivit.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • chiftele de ghebe
  • chiftele din ghebe
  • chiftele cu ghebe
  • chiftele de ghebe de post
  • parjoale de ghebe
  • chiftelute de ghebe
  • chiftele de ghebe la cuptor
  • chiftele de post cu ghebe
  • piftele cu ghebe
  • piftele de ghebe

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Chiftele de ghebe

  1. 3 December 2014 at 09:20

    Foarte bune chiftelele de ghebe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact


Read more:
Spinare de berbec la frigare cu garnitură de cartofi prăjiţi şi legume natur

Ingrediente: 1,600 kg spinare de berbec sare piper ulei sau unt 5 căţei usturoi 300 g morcovi 300 g fasole...

Close