Chiftele de ghebe

Printeaza

Chiftele de ghebe din: ghebe, cartofi, usturoi, paine, faina, condimente, sare, piper, ulei, marar, patrunjel.

Poate te intereseaza si Chiftele de ciuperci

Ingrediente:Chiftele de ghebe

  • 1/2 kg de ghebe
  • 2 cartofi
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 felii de pâine
  • 2 linguri făină albă
  • condimente
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii în coajă şi îi decojeşti. Desărezi ghebele, le speli foarte bine în multe ape, le dai prin maşina de tocat împreună cu cartofii, apoi adaugi usturoi pisat bine cu sare, pâinea în­muiată în apă rece şi stoarsă bine, făina, mărarul şi pătrunjelul tocate, diferite condimente, sarea şi piperul după gust.

Amesteci bine toate ingredientele până obţii o compoziţie bună pentru chiftele. Dacă nu se leagă bine compoziţia, mai pui un pic de făină albă. lei câte o lingură din compoziţie şi formezi chiftele pe care le prăjeşti în uleiul încins, în tigaie, la foc potrivit.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • chiftele de ghebe
  • chiftele din ghebe
  • chiftele cu ghebe
  • chiftele de ghebe de post
  • parjoale de ghebe
  • chiftele cu galbiori
  • galbiori reteta chiftele

1 comentariu

  1. Foarte bune chiftelele de ghebe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.