Chiftele de fasole cu pesmet si zarzavat

Printeaza

Chiftele de fasole cu pesmet si zarzavat din: fasole, pesmet, zarzavat pentru supă, ceapă, ulei, ou, sare.

Ingrediente:Chiftele de fasole cu pesmet si zarzavat

  • 250 g fasole
  • 2 linguri pesmet
  • zarzavat pentru supă
  • 1 ceapă
  • ulei
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare:

Se spală fasolea şi se pune la fiert cu apă multă. Când dă în clocot, se adaugă puţină sare şi zarzavatul curăţat. Se scade bine şi se trece prin sită o dată cu zarzavatul.

Se toacă ceapa, se pune peste fasole, se adaugă oul bătut, sare, piper măcinat şi puţin pesmet. Se fac chiftele care se prăjesc în ulei încins şi se servesc calde, cu salată verde asortată.

Chiftelele se trec prin pesmet şi se întăresc bine înainte de a se prăji. Se servesc calde sau reci.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa fac si eu chiftele din astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.