Chiftele de dovleac cu somon

Printeaza

Chiftele de dovleac cu somon din: cartofi, ceapa, pulpa de dovleac patrunjel, oua, faina, sare, piper, nucsoara, ulei, smantana, somon afumat.

Ingrediente:Chiftele de dovleac cu somon

  • 200 g cartofi
  • 1 ceapă mică
  • 200 g pulpă de dovleac
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • sare
  • piper
  • nucşoară măcinată
  • 2 linguri ulei
  • 150 g smântână
  • 4 felii de somon afumat

 

Mod de preparare:

Se curăţă de coajă cartofii, apoi se dau pe râzătoare împreună cu dovleacul.

Pătrunjelul se toacă mărunt, se amestecă cu ouăle, ceapa tocată şi se condimentează cu sare, piper şi nucşoară, după gust.

Compoziţia de verdeaţă se amestecă împreună cu dovleacul şi cartofii daţi pe râzătoare. Din acest amestec se fac turtiţe, care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins. Se servesc cu smântână şi somon afumat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.