Chiftele de cartofi copti

Printeaza

Chiftele de cartofi copti 

Ingrediente:Chiftele de cartofi copti

  • 500 g cartofi
  • 1 felie pîine
  • 2 linguri făină
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă verdeaţă tocată
  • 1 lingură pesmet
  • 2 linguri untură

 

 

Mod de preparare:

Se coc cartofii. Se rup în două, se scobesc, iar miezul se freacă bine împreună cu o felie de pâine muiată în lapte şi stoarsă.

Se adaugă sare, un praf de piper, o lingură rasă de făină, gălbenuşurile, puţină frunză verde de pătrunjel şi la sfârşit cele două albuşuri bătute spumă.

Se fac chifteluţe rotunde, se dau prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în untură sau în ulei.

 

Pota buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.