Chiftele de curcan cu salata

Printeaza

O reteta de chiftele de curcan cu salata din: carne de curcan, ulei, pasta harissa, rosii deshidratate, humus, iaurt, zeama de lamaie, castravete, ceapa rosie, rosii cherry, frunze de menta, lipii si salata.

Ingrediente:

  • 500 g carne de curcan, tocata
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 lingurite pasta harissa
  • 3 linguri rosii deshidratate
  • 200 g pasta humus
  • 150 g iaurt natur
  • 1 lamaie, zeama
  • 1 castravete, curatat de coaja si taiat cuburi
  • 250 g rosii cherry
  • 1 ceapa rosie, taiata julien
  • frunze de menta tocate
  • lipii orientale, pentru servit
  • salata verde, pentru servit

 

Mod de preparare:

Combină carnea cu pasta harissa, roşiile deshidratate şi modelează 10 chiftele mici. Dă la rece. Într-un bol larg, amesteca iaurtul, pasta humus, zeama de lămâie şi restul ingredientelor, fără lipii şi salată Acoperă vasul şi dă salata la rece.

Incinge grătarul la temperatură potrivită şi frige chiftelele 3-4 minute pe fiecare parte, incălzeşte lipiile câteva secunde, amestecă salata în care ai adăugat salata verde şi serveşte.

Chiftele de curcan cu salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.