Chiftele cu sos de rosii si patrunjel

Printeaza

Chiftele cu sos de rosii si patrunjel din: carne de pui, pudra de ceapa, usturoi, smantana, ou, patrunjel, faina, paine, ulei, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele_cu_sos _de_rosii_si_patrunjel

  • 500 g carne tocată de pui
  • 1/2 linguriţă pudră de ceapă
  • 1/2 linguriţă usturoi granulat
  • 2 linguri smântână
  • un ou
  • o legătură pătrunjel
  • 2-3 linguri făină
  • 2 felii pâine
  • 100 ml ulei
  • 250 ml suc de roşii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea tocată de pui se pune într-un castron împreună cu miezul de pâine înmuiat în apă şi bine presat.
Se adaugă oul, pătrunjelul, pudra de ceapă şi usturoiul granulat, smântână, sarea şi piperul.

Se amestecă foarte bine, se formează chiftelele, care se trec prin făină şi se rumenesc uşor doar pe o parte, într-o tigaie cu ulei.

Se scot într-un vas de cuptor, se pune sucul de roşii, se completează cu apă şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

Chiftele cu sos de rosii si patrunjel

Chiftele_cu_sos _de_rosii_si_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.